Haal plezier uit het leven

Ik ben de liefdevolle uitnodiging voor jouw kern om zich te laten zien.

Ruby Rosa D’souza

Ontketen je Innerlijke Licht: Eenheid en Afstemming

In mijn coaching-sessies ga ik verder dan traditionele coaching methodes. We duiken in diepgaande concepten van eenheid, zijn versus doen, en spirituele afstemming. Samen zullen we de onderlinge verbondenheid van al het leven verkennen en hoe jouw levensreis nauw verweven is met het universum.

Dromen manifesteren: Kracht geven aan jouw visie

Jouw dromen zijn belangrijk, en ik sta klaar om ze kracht bij te zetten. Of je nu streeft naar een duurzame toekomst, sociale gerechtigheid wilt bevorderen, of een verschil wilt maken in een ander nobel streven, mijn coaching zal je ondersteunen om jouw visie met doelgerichtheid en helderheid te manifesteren.

Jouw Reis, Jouw Verhaal: Het Pad Omarmen

Het leven is een verhaal en elke stap die je hebt gezet heeft je naar dit moment geleid. Bij Monkeysmind Empowerment Coaching bekijken we deze reis als een evolutie, waarbij je in elke evolutionaire stap geconditioneerd bent. Samen zullen we de vrijheid verkennen die ontstaat door heen en weer te bewegen over de spiral dynamics.

De Volgende Hoofdstukken Versterken: Ontsluit je Potentieel

Als een empathische en inzichtelijke coach sta ik klaar om jou te versterken met de tools en begeleiding die je nodig hebt om je volledige potentieel te ontsluiten. Door te putten uit jouw innerlijke schittering en veerkracht, zullen we obstakels overwinnen, grenzen verleggen en putten uit de bron van energie die binnen in jou aanwezig is.

Laten we aan jouw Versterkende Reis Beginnen

Of je nu een gedreven wereldverbeteraar bent, een dromer met een visie, of gewoon op zoek bent naar afstemming en empowerment, ik nodig je uit om de eerste stap te zetten naar een meer vervullend en impactvol leven. Laten we in contact komen en samen beginnen aan deze transformerende reis.

Ben je klaar om jouw kracht te omarmen, een verschil te maken, en de vreugde te ervaren van het leven in afstemming met jouw dromen? Neem contact op om een coaching-sessie te plannen en laat jouw licht feller schijnen dan ooit tevoren.

Jouw hart is het licht in deze wereld. Verberg hem niet achter je aangeleerde zelf.

Ruby Rosa D’souza

Verhelderen;
oprecht, zonder oordeel
luisteren: zodat je het gesprek
kunt aangaan met een open blik

Luisteren en oprecht luisteren zijn 2 verschillende dingen, vaak luister je naar je eigen interpretatie van wat de ander zegt. Je luistert om op te lossen, om te verzachten of om je eigen punt te maken. Dit gebeurt heel onbewust. Doordat ik mezelf leeg maak, of de ruimte bewaak, hebben we het gesprek waarin de kern van de ander zich veilig kan laten zien. Dit zorgt voor bewustwording van die plek in jezelf die authentiek en betrouwbaar is vanuit een diep weten. Hiermee verhelder ik.

verbinden;
Als mensen zijn we allemaal
gelijk, onze levenservaringen
brengen ongelijkheid. 

Als mensen zijn we allemaal gelijk, onze levenservaringen brengen ongelijkheid. Het leven van de ene persoon kan heel treffend op het leven van een ander persoon lijken maar nooit zijn 2 levenservaringen gelijk. Op dat punt kunnen we enkel zeggen dat wat ons verbindt is dat we allemaal een levensweg aan het bewandelen zijn. Voor jouw levenspad heb ik respect, ben ik empathisch, kan ik spiegelen, reflecteren en samen kwetsbaar zijn. Hier ontstaat de eerste verbinding die ik maak. In je levensverhaal zit ook altijd een kracht die als een rode draad door je leven loopt. Ik zie die kracht, die kern en vanuit die verbinding gaan we samen ontdekken wat die kracht voor dieper weten heeft en wat voor potentie erin zin.

Plezier uit het leven halen
Vrijheid;
De vrijheid zit in 
de keuze die je hebt

Als je je bewust bent van je kern en je bent je bewust van je belemmerende overtuigingen kun je steeds de keuze maken, stap ik erin (in de systemen) of blijf ik vrij. Dit brengt een verantwoordelijkheid met zich mee maar ook een zekere lichtheid. Verantwoordelijkheid omdat je zelf de bewuste keuze kunt maken maar ook lichtheid omdat je elk moment opnieuw de keuze kunt maken tussen je authentieke zelf en je aanpassingsvermogen. Je bewustzijn is vergroot.

Ondanks al je inspanning om open en liefdevol te zijn kun je een ander alleen ontmoeten zo goed als je jezelf ontmoet hebt.

Ruby Rosa D’souza

Buitenfoto Ruby Rosa D’souza