Verreik je toekomst

ik geloof dat het mogelijk is het leven, het werk en de relaties te scheppen die in lijn zijn met wie je werkelijk bent en in dienst zijn van het grote geheel.

Ruby Rosa D’souza
UnTame
the monkey
8 sessies
Allignment

Je hebt geprobeertd jezelf om te praten.

Jezelf te vertellen dat het leven goed zo is en dat het ok moet zijn om af en toe ontevreden te zijn. Je hebt geprobeert je overtuigingen om te buigen, je stress te managen, je twijfels te sussen en je vuur te blussen.

Maar diep van binnen blijft het knagen. een fluistering van je hart, vanuit het diepste van je wezen. Een fluistering zo luid, dat je het niet lang kunt negeren. Het vraagt je te "herinneren", om je hoofd en je hart in lijn te brengen, het roept je OM OP TE STAAN.

Je zou kunnen blijven waar je bent. Kunnen blijven doen alsof het er niet is. Blijven leven volgens de verwachtingen van anderen en nooit ontdekken waartoe je in staat bent.

Je zou ook kunnen bewegen. Bewegen naar het leven dat zo groot is als je dromen. Jouw hart is het licht in deze wereld, en de wereld heeft jouw licht zo nodig.

De keuze is aan jou.

Ben je klaar om het anders te doen?

Ik voel me geroepen om vrouwen te helpen herinneren en opnieuw verbinding te maken met wie ze waren voordat de wereld hun vertelde wie ze moesten zijn. Ik geloof in de belangrijke rol die vrouwen spelen in onze tijd vandaag de dag, om boven het accepteren van de status quo uit te stijgen en nieuwe paradigma's van leiderschap, leven en liefde te doen ontstaan.

"Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate."

Carl Jung

Wat houdt het programma in?

  • 8 maanden 1:1 begeleiding
  • Een systemische opstelling

Wat zijn de kosten?

Het programma kost €1.995,-

PLAN NU JE AFSTEMGESPREK VOOR uNTAME THE MONKEY

Aapjes in je hoofd temmen

energy

exchange

Ben je klaar om je leven te veranderen?

Als je klaar bent om te gaan leven, opvoeden en werken vanuit je kern, dan wil ik je graag ontmoeten. Een eerste afstemgesprek is bij mij altijd kosteloos. 

Tijdens dit gesprek gaan we samen in gesprek over je wensen en doelen. We zullen bespreken wat je wilt bereiken met coaching en hoe ik je daarbij kan helpen. Ook zullen we bespreken wat je kunt verwachten van de coaching en wat de kosten zijn.

Ben je na het gesprek enthousiast en wil je verder met coaching? Dan kunnen we een plan maken voor de vervolgsessies. 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen je leven te veranderen!

Zo ziet het traject Untame the Monkey eruit:

8 maanden lang werk je 1:1 intensief met mij samen. We komen elke maand bij elkaar in een "monkey" sessie van 2 uur en tussentijds mag je me altijd contacteren voor "a quick clarity call". Na onze samenwerking blijft deze lijn open: oneindig. 

Je investering : 1995 EURO (inclusief BTW)

(Eventueel te voldoen in 8 termijnen)

awakening is not changing who you are. But discarding who you are not.

Deepak Chopra