Verreik je toekomst

Als procesbegeleider 
help ik mensen 
zichzelf herkennen

Ruby Rosa D’souza
UnTame
the monkey
8 tot 10 sessies
Allignment

Innerlijke vrijheid is vrij blijven van wie je denkt dat je bent, van datgene wat je in werkelijkheid juist niet bent. 

Ik wil je uitnodigen je te verbinden met de bron van wie je bent, met je kern zodat je de helderheid ervaart om te kunnen ontspannen. Vanuit die ontspanning en helderheid gaat er iets "AAN" in jezelf. Iets wat je misschien vergeten was, of verstopt is geweest. Maar dat 'iets' is er altijd geweest, het is groter dan je gedachten, je levenservaringen en je pijn, het is je levensenergie, het vonkje dat JOU is en altijd JOU is geweest.

Het is de rode draad herkennen van wat waar is in jezelf, hetgeen wat altijd is blijven staan in goede en slechte tijden. Het zit verstopt in je vroegste herinneringen en het is wat je altijd de volgende stap heeft laten zetten in moeilijke tijden.

Wie ben je daar? En wat weet je daar? En wat heb je te doen om die levensenergie weer te laten stromen?

Na 8 tot 10 sessies ben je je bewust van je kern en van je aapjes. De aapjes verdwijnen niet allemaal maar ze worden lichter, minder belangrijk en het belangrijkste is dat je ziet dat ze los staan van wie je bent in je kern. Dit zorgt voor meer moeiteloosheid, beslissingen worden makkelijker gemaakt, je ervaart flow en het piekeren maakt plaats voor vertrouwen. Je wordt je bewust van de keuze die je telkens maakt tussen de aapjes in je hoofd en je diepe weten.

Benieuwd naar de kosten?

Aapjes in je hoofd temmen
evolve
the monkey
8 tot 10 sessies
Manifestation

THE MORE YOU EVOLVE, THE MORE PURELY YOU KNOW YOURSELF AS THE Creator. - B. Massaro

Je innerlijke wereld afstemmen op wat je aan de buitenkant wil ervaren is de sleutel tot een authentiek leven waarbij je buitenwereld een afspiegeling is van je binnenwereld. Je krijgt meer van dat wat je bent.

We werken met het concept van vrije wil, jij KAN met jouw WIL, gedachten met lagere frequenties die niet afgestemd zijn op wie je werkelijk bent ombuigen naar hogere frequenties gevoed door liefde, vertrouwen en allignment met je authentieke zelf.

Wat is het in jouw ZELF dat wil leven maar nu nog klein gehouden wordt?

Laten we die overtuigingen eens bekijken en ervaren wat een afgestemd leven vanuit jouw beste zelf kan zijn.

In dit proces ga je de ruimte pakken om vanuit jouw unieke frequentie, die ontspannen en in balans is, jouw waarheid te gaan leven. Je maakt de uitnodiging naar jezelf en je buitenwereld om jouw unieke roeping ten volle uit te drukken en te gaan leven. Om hetgeen wat je aan de binnenkant voelt aan de buitenlant uit te stralen.

Je gaat ervaren wat het is om in eenheid te leven met het hele systeem. Niet als klein niettig wezen maar als co-creator van het geheel.

Na deze 8 tot 10 sessies zul je een grote stap in je bewustzijn gemaakt hebben. Je zult je meer bewust zijn geworden van de energie waar je mee werkt en creëert. Je zult gaan zien dat je co-creëert in deze wereld en dat wie jij bent absoluut een impact heeft op de wereld om je heen.

Benieuwd naar de kosten?

Aapjes in je hoofd ontwikkelen
UNleash
your inner monkey
live event

Het is een universeel verhaal over een persoonlijke ervaring. In deze inspirerende groepssessie gaan we herinneren dat we meer zijn dan de som van onze ervaringen, dat er in jezelf 'iets' is wat ondanks alles, ALTIJD is blijven staan. We gaan ons verbinden met ons eigen verhaal, onze persoonlijke evolutie en onze kern.

Om te zien vanuit welke plek we radicale, authentieke en krachtige keuzes kunnen maken, voor een leven afgestemd op jouw authentieke zelf. Om het deurtje van het gouden kooitje open te zetten zodat jouw kern zichzelf kan laten zien, de eerste stap om uiteindelijk in vrijheid te kunnen vliegen.

Dit live event vindt plaats in Villa Blooom in Nuenen met maximaal 6 deelnemers.

energy

exchange

Voel jij na het lezen van mijn aanbod de uitnodiging om te gaan leven, opvoeden en werken vanuit jouw kern dan wil ik je graag ontmoeten. Een eerste afstemgesprek is bij mij altijd kosteloos. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk met een drankje en wat lekkers.

Zo ziet het traject eruit:

10 maanden lang werk je 1:1 intensief met mij samen. We komen elke maand bij elkaar in een "monkey" sessie van 2 uur en tussentijds mag je me altijd contacteren voor "a quick clarity call". Na onze samenwerking blijft deze lijn open: oneindig. 

Je investering : 1795 EURO (inclusief BTW)

(Eventueel te voldoen in 10 termijnen van 190 Euro)

awakening is not changing who you are. But discarding who you are not.

Deepak Chopra